Slakteri
2
Siljanhjort har et moderne slakteri som er godkjent av mattilsynet. Slaktehall har 2 vinsjer, skinnavtrekk, knivsterilisator (2-kniv system) varmt (85 grader) og kaldt vann, og rullebane med vekt. Vi har 2 kjølerom med kapasitet på 8000 kg, rullebane og elektronisk overvåkning av temperatur. Nedskjæringsavdeling med vinsj, skjærebord, sag, kvern, vakumeringsmaskin, vekt og etikettmaskin. Fryserom og kjølerom for ferdigvarer. Det er rutinebeskrivelser på bruk av alle rom og alt utstyr. Under er listet opp Rutinebeskrivelser og prislister for jegere og jaktlag (trykk på hver linje så kommer du til beskrivelsen) : Rutiner for levering av vilt til Siljanhjort Egenerklæring, Matkjedeinfo, skal følge alle dyr Prislister slakteri 2023 I tillegg til slakting, kontroll, mørning og partering/pakking av egne dyr (Våre oppdrettshjorter), kan vi tilby følgende: Prisliste Siljanhjort høsten 2023 Slakteri: Dyr leveres normalt ferdig flådd og klargjort for inspeksjon med indre organer. Men, vi kan også flå/klargjøre for kontroll Vomskutte dyr, eller dyr tilgriset med vom/tarm godkjennes ikke og tas ikke i mot. Etter avtale kan lokale jaktlag benytte slakterommet til flåing og klargjøring. Dette er gratis. Mørning, partering og pakking. Det måles PH verdi på kjøttet ved ankomst, og ved skjæring. Stressa dyr får ikke PH fall (ned mot 4,5- 4,9) og anbefales ikke som ordinær konsum-/salgsvare. Kan være greit råstoff til kverna kjøtt-karbonade, hamburger , etc.
Alle priser er eks mva, (25%) |
Stempling av dyr v.Mattilsynet
|